8 ugers Mindfulness kursus

Start den 19.09.2019 kl 19.00

find indre ro, balance,kreativitet,overskud, nærvær, livsglæde og forbedre din koncentrations evne.

20 % rabat

Gå ikke glip af af denne livsforandrende chance

Hvem er dette kursus egnet til ?

hvis du føler dig stresset, træt, bekymret overtænker, overreagerer, dårlige vaner, rastløs, gået i stå, ikke nogen livsglæde, negative tanker, presset på arbejde måske søvnløshed.

Gratis meditationer

 
 
IMG_3493.jpeg

8 ugers mindfulness-træning,

start den 19.09 2019. kl 19.00 til 20.00.

Kroghsgade 1

2100 København Ø

Torsdage 19, 26, September

Onsdag den 2 Oktober,

Torsdag 10, 17, 24, 31 Oktober og den 7 November

Vær med enten online, eller i kbh eller få tilsendt optagelsen. Jeg sender dig alt materiale direkte til din indbakke med guidede meditationer.


Mindfulness & Meditation hvorfor ?

Mindfulness stammer oprindelig fra Buddhismen og er en bevidst tilstedeværelse, mental træning og livsfilosofi.

Mindfulness indebærer at fokusere på nuet, være vågen, fornemme og føle med et åbent sind og hjerte, nysgerrig. Filosofien bag og de teknikker, der bruges i mindfulness, kan bruges både i vores personlige og professionelle liv og alle mennesker fra kan drage fordel af det og forbedre deres livskvalitet. 

Arbejdsrelateret stress er blandt de førende årsager til dårlig fysisk og mental tilstand. Mange lider af angst, stress, depression og udbrændthed. Forskere har opdaget, at mindfulness-teknikker ikke bare forbedrer den mentale tilstand, men også hjælper med at forbedre det fysiske helbred på en række måder. Undersøgelser viser, at folk efter mindfulnesstræning har opnået forbedret fokus, opmærksomhed på fysisk spænding, bedre evne til at handle samt at være mindre optaget af fortiden og fremtiden. Desuden forbedret søvnkvalitet. MR-scanninger viser, at efter et otte-ugers løb med mindfulness-praksis, er hjernens "kamp eller flugt" -center, amygdalaen blevet mindre. Amygdala er forbundet med frygt og følelser og dermed kroppens reaktion på stress og når den reduceres, styrkes evnen til at koncentrere sig og træffe beslutninger, idet en anden del af hjernen - præ cortex - tilsyneladende træder mere i karakter.

Med andre ord kan 8 ugers Mindfulness-træning ofte føre til mere velvære, modstandskraft ,tillid, åbenhed, tålmodighed, mindre stress, lavere blodtryk, færre kroniske smerter, bedre søvn, færre gastrointestinale vanskeligheder (maveproblemer), mindre frustration, vrede, depression og angst. Desuden får mange overskud til at leve sundere, tabe sig og komme i bedre form.

Introduktion af mindfulness:

Første gang introducerer jeg fordelene ved mindfulness, og hvordan det kan hjælpe dig med at finde livsglæde, modstandsdygtighed og balance i livet. Du behøver ikke at have konkrete problemer. Mindfulness er ikke kun en problemløser, men faktisk en adgang til et mere afbalanceret og kvalitets liv. 

8 uger med forskellige temaer.

Hver uge holder jeg foredrag med forskellige temaer. Foredragene inkluderer videnskabsbaseret forskning, hvordan det påvirker vores sind og krop, og hvordan små ændringer kan gøre en enorm forskel i dit arbejde og dit personlige liv. En variation af teori og guidede meditationer gør kurset varieret og giver mulighed for større refleksion, hvilket bidrager til en større forståelse af mindfulness. Variation er også nødvendig for at undgå at sidde for længe i meditative positioner.

Efter introduktionen og snakken vil jeg tilbyde nogle åndedrætsøvelser for at berolige nervesystemet, stimulere vagus nerven, der er påvirket af dyb vejrtrækning, inden jeg går ind i mindfulness-praksis.

Guidet meditation

Forskellige temaer hver uge 

Resume af sessionerne.

I slutningen af hver session vil jeg invitere deltagerne til at skrive ned, hvad de oplevede i praksis. 

Efter hver session tilbyder jeg et spørgsmål og svar, så alle får en chance for at dele erfaringer og stille spørgsmål. 

Her er nogle af de meditationer vi vil gennemgå på kursuset og du vil få tilsendt per email.

Body scan meditation, vejrtræknings baseret meditation, Kærlighed & venlighed,

R:AI.N. Genkende, Tillad, undersøge, pleje, Mindfulness af følelser. mindfulness af tanker.

Taknemlighed praksis, meditere på vanskelige følelser. meditere på fysisk smerte

Rosin-meditation , for at blive mere bevidst om hvordan man spiser.

Formålet med disse kurser er at hjælpe deltagerne med at integrere mindfulness i deres daglige liv. Kursusdeltagere vil ved afslutningen af kurset selv kunne meditere .

Sacha Skott Certificeret Mindfulness coach, life coach, studerer psykoterapi. Sarah Powers Insight institut. Tara Brach & Jack Kornfield terapeut og buddhistisk mindfulness lærere. MBSR Paluoso MBSR Mindfulness-baseret træning af stressreduktion.